Kerkinrichting

Apostolisch Genootschap

Nieuwgein

 

Gebouw Apgen Nieuwegein
In het najaar van 2023, mochten we nieuw meubilair leveren t.b.v. de ontvangsthal van de plaats van samenkomst Nieuwegein van het Apostolisch Genootschap.

Ontvangsthal

In samenwerking met Martin Eijkelenboom van Terrena Architecten hebben we voorstellen gedaan voor nieuw meubilair. Dit resulteerde in een opdracht voor banken met salontafels en een grote booglamp van PET-vilt, waarmee een fijne zithoek is gecreëerd.
De interieurbouwer verzorgde de losse zitmodule met hierop dezelfde stof als de banken.

Omdat er in de hal ook soms wat kleinere meetings plaatsvinden met verschillende samenstellingen groepen, wilde men een tafel kunnen samenstellen uit kleinere vierkante tafels op een kolompoot.
Hiermee kun je dus ook met een kleiner groepje gezellig overleggen, zonder aan een lang lege tafel te zitten. Is er wel een lange tafels gewenst voor bijvoorbeeld een brunch, dan plaats je meerdere tafels aan elkaar.

Koffie drinken wordt er natuurlijk ook gedaan, vaak ook wel staand, dan is een kleine ronde tafel op stahoogte natuurlijk heel fijn. Hier zijn er enkele van geplaatst.

Resultaat waarnaar we streven
We hoorden kortgeleden dat de mensen eigenlijk niet meer naar huis willen, het is zo gezellig met goede gesprekken en de banken zitten zo fijn…
 

Ontwerp

Martin Eijkelenboom
www.terrena-architecten.nl

Fotografie

Julien van den Ham

Offerte aanvragen