Wat we doen

hoe wij werken

Meet & Agree
Elke nieuwe inrichting begint met kijken, luisteren en begrijpen wat uw wensen zijn.

Idea & Concept
Na het kennismakingsgesprek worden onze gezamenlijke ideeën uitgewerkt tot een goed doordacht concept.

Design & Create
Het concept wordt uitgewerkt tot 1 of meerdere 2D of 3D ontwerpen.

Build & Install
Na het zetten van de handtekening wordt alles besteld en vakkundig geplaatst.

Kantoorinrichting

FurniWorks levert alle inrichtings-producten voor uw kantoor.
We verzorgen voor zeer uiteenlopende bedrijven inrichtingen en leveren van bureaustoel tot complete turnkey verbouwing.

We werken hierbij regelmatig samen met verschillende interieurarchitecten die creatieve en functionele inrichtingen creëren waarin u zich zult thuis voelen.
Naast maatwerk levert FurniWorks producten van een groot aantal bekende merken en indien gewenst gebruikt meubilair.

Rugklachten is een speciaal aandachtsgebied waarvoor we o.a. een bureaustoel beschikbaar hebben met een 3D mechaniek. De resultaten zijn verbluffend!

Praktijkrinrichting

FurniWorks levert inrichtings-producten voor uw praktijk.
Van een bureaustoel tot en met een complete verbouwing behoort tot de mogelijkheden inclusief het leveren van vloeren, wanden, plafonds, zonwering, electrawerk, loodgieterswerk en schilderwerk.

Voor het efficient en overzichtelijk opbergen van medische artikelen hebben we een modulair en zelf in te delen assortiment. Een groot aantal gezondheidscentra heeft reeds van onze diensten gebruik gemaakt.

Kerkinrichting

FurniWorks is dealer van een groot aantal merken stoelen en tafels voor kerk- en bijzalen en levert bovendien enkele eigen ontwikkelde producten. We werken hierbij samen met enkele architecten die ruime ervaring hebben in herhuisvestingsprojecten in de kerkelijke wereld.

Een bijzondere samenwerking is er met een adviesbureau op akoestisch gebied, waarbij enkele eigen stoelen met uitzonderlijk goede akoestische eigenschappen kunnen worden ingezet.Deze stoelen doen hun werk juist ook goed bij een half gevulde zaal. In veel gevallen hoeft er zelfs minder of helemaal niets te gebeuren aan wanden en plafonds.

Furniworks
voor een kleurrijk kantoor

Het is bewezen dat de stijl binnen een kantoor invloed heeft op de mensen die in de ruimte werken. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de stijl die bij u past. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande stijlen!

Offerte aanvragen