Wie wij zijn

André van de Lagemaat

André van de Lagemaat

Eigenaar

Ik ben André van de Lagemaat en heb in 2014 FurniWorks Projectinrichting en Ergonomie opgericht.
Gewoon omdat mijn oude werkgever de stekker uit het bedrijf trok en ik al langer de ambitie had iets voor mezelf te beginnen. En ook omdat het inrichtingsvak een mooi vak is. Dit was het moment!

Dankzij de ca. 18 jaar ervaring in deze branche is het me gelukt het bedrijf van de grond te krijgen en grote en kleine klanten aan ons bedrijf te binden.

O.a. productkennis, enthousiasme en een betrouwbare partner zijn heeft al veel klanten doen besluiten bij ons te gaan kopen en ook vooral te doen blijven kopen. Elders op deze website vindt u een aantal geslaagde resultaten van gerealiseerde projecten.

Een fijne nieuwe werkplek creëren helpt mensen aan meer werkplezier en onze speciale ergonomische bureaustoelen werken sterk mee aan het verminderen van rugklachten, vandaag de dag een aandachtspunt bij veel ondernemingen, immers, zitten wordt het nieuwe roken genoemd!
Binnen onze klantenkring hebben we hiermee aansprekende resultaten behaald, zie ook het filmpje op de homepage.

Wellicht mogen we in de toekomst ook eens voor úw kantoor, praktijk of kerkgebouw iets betekenen op het gebied van inrichting of ergonomie?

Ik hoop tot snel!

Offerte aanvragen