Kantoorinrichting

Icera Solutions

Icera Solutions

In het voorjaar van 2017 realiseerde FurniWorks Projectinrichting nieuw tapijt en inrichting in het dubbele kantoorpaviljoen van Icera Solutions te Capelle a/d IJssel.

Doel
Er was bij aanvang de wens, naast vernieuwing van het tapijt en meubilair, ook een verbeterslag te maken op akoestisch gebied vanwege de diverse dicipline’s welke in dit kantoor samenwerken, zoals de verkoopafdeling, servicedesk en technische uitvoering . Regelmatig had men last van elkaars gesprekken en werkzaamheden.

Samenwerking

In samenwerking met Robin Smith van Studio Biek en input van de beide eigenaren is een fantastisch plan ontstaan!

Oplossingen
Door het plaatsen van wat extra stukjes wand is er een betere afscherming ontstaan voor het geluid, dat nu eerder opgevangen wordt en dus voor minder overlast zorgt. Een nieuwe soort tapijttegels en akoestische scheidingswanden op de dubbele werkplekken doen de rest.

Styling
Qua styling is er heel wat veranderd en zijn de kleuren uit het bedrijfslogo doorgezet in het tapijt en stoffering van het meubilair. Dubbele werkplekken in wit voorzien van zijwangen met hierop de oranje opzetwanden zorgen voor een fris geheel. Door 2 werkplekken te koppelen is een lange werktafel ontstaan, in dezelfde stijl als de gewone werkplekken zodat alle onderdelen mooi bij elkaar passen. Door het hele kantoor zijn speelse inrichtingselementen toegepast, zoals een ontvangstzitje uitgevoerd in oranje en grijs, hoge zitjes voor overleg en een gezellige lunchtafel uitgevoerd in wit met licht eiken.
Een hoge garderobe-unit, uitgevoerd in licht eiken, zorgt voor een prima afscheiding tussen zitje en kantoor en biedt voldoende ruimte om jassen op te hangen.

Mooi resultaat!
In nauwe samenwerking met onze klant bedacht en in korte tijd uitgevoerd. Kortom een goed gelukt project dat supermooi is geworden!

Ontwerp

Robin Smith
studiobiek.nl

Fotografie

Wilma Helder
helderefotografie.nl

Offerte aanvragen