fbpx

Praktijkinrichting

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs

Boerhaavestraat 5-17

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs

FurniWorks Projectinrichting realiseerde nieuwe balie’s en wachtruimte’s bij GC Berkel en Rodenrijs aan de Boerhaavestraat 5-17.

De vloer werd behouden en was een mooie grijze basis om hier balie’s op te creëren met een warme houtprint, gecombineerd met wit en beige. In de balie’s zijn aan de binnenzijde akoestische panelen toegepast en voor de assistente’s zijn zit/sta bureau’s geplaatst in combinatie met een verhoogde vloer.

In de wachtruimte’s zijn huiselijke designstoelen van Hay geplaatst incl. een treinbank, uitgevoerd met zeer slijtvaste, afneembare stof. Als aankleding van de ruimte is gekozen voor duurzame hanglampen, gemaakt van PET-vilt in bijpassende kleuren bij de treinbank en stoelen.

Alle HPL-wanden in de wachtruimte’s en op de gangen zijn bekleed met Vescom behang in verschillende kleuren en motieven, wat een meer huiselijke uitstraling en een rustiger beeld biedt.

Ook Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Houwaart is in dit pand gevestigd en kreeg eenzelfde nieuwe inrichting. Eyecatcher is toch wel de muurhoge afbeelding van een oude schoolplaat van het menselijk lichaam, welke we speciaal voor dit project hebben laten inscannen en op textielbehang hebben laten afdrukken.

Op de 1e etage vernieuwde we de balie voor Fysiokids, plaatsten een kleurrijk akoestisch scherm en werden op diverse deuren afbeeldingen van dieren geplakt. Zeer herkenbaar voor kinderen! We hebben de kubussen voorzien van nieuwe zitkussens en de muren werden ook hier beplakt met goed afneembaar textielbehang.

Wat een prachtig resultaat, dank aan alle betrokkenen voor de fijne samenwerking! 

 

Ontwerp

Daphne v/d Knijff
vdkl.nl

Fotografie

Wilma Helder
helderefotografie.nl

Offerte aanvragen