fbpx

Praktijkinrichting

Gezondheidscentrum Rotterdam-Noord

Gezondheidscentrum Rotterdam Noord

In het 1e kwartaal van 2016 realiseerde FurniWorks het nieuwe pand van GC Rotterdam Noord aan de Erasmusstraat te Rotterdam.

De voormalige woonwinkel werd volledig gestript en voorzien van een nieuwe indeling, aankleding, losse- en vaste inrichting.

Akoestische scheidingswanden zorgen in combinatie met dempende plafonds, voorzien van LED-verlichting, voor voldoende privacy en het juiste licht op de werkzaamheden. Hiermee werden diverse spreekkamers voor huisartsen en psychologen gemaakt en ook twee behandelruimte’s voor fysiotherapie en een eigen lab.
Radiatoren werden verplaatst, het hele pand werd geschilderd en er is door het hele pand Marmoleum gelegd.

In de entreehal worden de patiënten ontvangen door de assistente’s welke achter de balie hoogte-verstelbare werkplekken hebben gekregen, omdat zij vaak wisselen van werkplek. In dezelfde ruimte is ook de teamkamer met ruime pantry gesitueerd. In de hal kunnen patiënten even wachten op tot ze aan de beurt zijn op kleurrijk meubilair. De lektuurkast biedt beslist een tijdschrift naar keuze.

De huisartsenkamers zijn volledig uitgerust met een verstelbare behandelbank, pantry en voorraadkast met medische hulpmiddelen. En om privacy aan de patiënt te garanderen zijn vitrage en een sapartiegordijn geplaatst.
Elke kamer kreeg zijn eigen kleur, wat mooi doorgevoerd is in de de stoffering van de stoelen en gordijn.

Een geslaagd project dat binnen enkele weken ten uitvoer werd gebracht.

Ontwerp

FurniWorks Projectinrichting

Fotografie

Wilma Helder
helderefotografie.nl

Offerte aanvragen