Kantoorinrichting

Hamburg Süd Rotterdam

Nieuwe inrichting voor Hamburg Süd Rotterdam

FurniWorks realiseerde in augustus 2016 het nieuwe kantoor voor Hamburg Süd op de 3e verdieping in het Groot Handels Gebouw te Rotterdam in samenwerking met interieurarchitect Robin Smith van Studio Biek.

Twee nagebouwde 40ft reefer containers vormen het hart van het kantoor waarin de receptie, vergaderruimte’s en een concentratiewerkplek gehuisvest werden.
Het geheel is opgebouwd uit glas- en  staalwanden,  originele componenten van containers in combinatie met vakkundig interieurbouwwerk.
Deze elementen geven na binnenkomst meteen aan waar het bij dit bedrijf om draait: containervervoer!

Door het juiste plafond, tapijt met goede backing en akoestische schermen tussen de zit/stawerkplekken, is de akoestiek op alle afdelingen uitstekend geworden en is de gerealiseerde kantoortuin een omgeving waar rust heerst en waar medewerkers zich ongestoord kunnen concentreren op hun werkzaamheden.

Uitkijkend op het Stationsplein is een pantry gesitueerd voorzien van loungebanken, lunchtafels en een pantry met hoge tafels en hoge draaibare krukken.

De boardroom is voorzien van een dubbele volglaswand met een dubbele XL-glasdeur: allure combineert met transparantie en een hoge geluidswering.
De lange vergadertafel met electrificatie en vrije beenruimte biedt alle vergadercomfort in combinatie met de fraaie vergaderstoelen voorzien van een neigmechaniek.

Ontwerp

Robin Smith
studiobiek.nl

Fotografie

Wilma Helder
helderefotografie.nl

Offerte aanvragen