Kantoorinrichting

Hamburg Süd Antwerpen

Renovatie kantoor Hamburg Süd Antwerpen


Een goedlopende, plezierige samenwerking tussen de klant, interieurarchitecten Robin Smith / Rianne v/d Kooij van Studio Biek en FurniWorks Projectinrichting heeft geleid tot een mooi gerenoveerd kantoor voor Hamburg Süd in hartje Antwerpen. Het complete kantoor werd geschilderd in de kleuren gebroken wit en grijs. De tapijttegels zijn vervangen in de gangen, kantoren en vergaderruimte’s door tapijttegels van het merk Modulyss in de kleuren lichtgrijs en rood gemelleerd.
In de lunchruimte werden PVC stroken gelegd, een goed schoon te houden vloer en supergeschikt voor de lunchomgeving! Verder plaatsen we op de achterwand een schitterende foto op doek geprint van één van de containerschepen. Zo kun je op een decoratieve manier laten zien wat je doet als bedrijf.

DiPa systeemwanden plaatste prachtige glaswanden waardoor er nieuwe vergaderruimte’s en ook een printerruimte ontstond.

De bestaande kastenwand in de vergaderruimte werd voorzien van nieuwe deuren, bijpassend bij de bladen van de vergadertafels, waardoor er een behoorlijk bedrag bespaard is op nieuwe kasten. Ook voor besparen denkt FurniWorks Projectinrichting graag met u mee!

In de kantoren werden een aantal werkplekken bijgeplaatst voorzien van zit/staframe’s, een belangrijk wapen tegen rugklachten.
Tevens werden er tussen de werkplekken akoestische panelen geplaatst in bijpassende grijze kleur.

Door deze aanpassingen is er overzicht en rust gekomen en kunnen medewerkers de komende tijd werken in een schoon en opgefrist kantoor!

Ontwerp

Rianne v/d/ Kooij studiobiek.nl

Fotografie

Wilma Helder
helderefotografie.nl

Offerte aanvragen