Wijkcentra

wijkcentrum de brug

Nieuwe sfeervolle inrichting voor Wijkcentrum de Brug in Schiedam

In de afgelopen maanden verzorgde FurniWorks Projectinrichting de nieuwe inrichting voor Wijkcentrum de Brug in Schiedam.

De grote ontmoetingsruimte, geschikt voor allerlei activiteiten, moest een nieuwe frisse uitstraling krijgen waarbij de stoelen hergebruikt moesten worden en het Marmoleum op de vloer behouden zou blijven.

De stoelen hebben we dan ook opnieuw gestoffeerd met goede slijtvaste, afneembare meubelstof in 2 kleuren en de kussens zijn voorzien van nieuw schuim.
We leverden een lange treinbank met mooie tafels erbij welke voorzien zijn van een krasvaste HPL laag met lichte houtprint, niet van echt te onderscheiden!

Op 2 fijne banken met lage ronde tafels kun je even lekker relaxen na een uurtje dansen of gewoon voor een lekker drankje na een stevig potje biljart.
De klant vulde het geheel zelf aan met mooie sfeervolle houten lampen.

In de andere multifunctionele zaal, welke gebruikt wordt voor vergaderingen, dansen, shantykoor en nog veel meer activiteiten, luidde de opdracht om op zoek te gaan naar eenvoudig en licht handelbare tafels. Deze zaal wordt regelmatig 3x per dag omgebouwd door de vrijwilligers.
Hiervoor zijn de eenvoudig te bedienen verrijdbare klaptafels van Vepa gekozen. Bovendien zijn deze tafels voorzien van gemakkelijk te bedienen koppelingen. Hierdoor krijgt het geheel een strakke uitstraling als ze gekoppeld zijn en door de remmen op de wielen blijft alles goed op zijn plaats.
En als de leverancier een tafeltje niet in verrijdbare uitvoering kan leveren, dan maken we deze toch zelf verrijdbaar, dan past hij toch in het geheel!

Het gehele plan is in uitstekende samenwerking met de leidinggevenden bedacht en gekozen, want zij moeten er immers elke dag in vertoeven.
Dan moet het dus op en top naar de zin worden en van de klant, hét doel bij elk project verzorgt door FurniWorks Projectinrichting.

Ontwerp

Rianne v/d Kooij
studiobiek.nl

Fotografie

Wilma Helder
helderefotografie.nl

Offerte aanvragen