Door uw bureau- en/of vergaderstoelen door ons te laten reinigen, draagt u bij aan een gezond en schoon kantoor. We verwijderen zichtbaar en onzichtbaar vuil met de nieuwste techniek.

R

Schoon uiterlijk

Uw stoelen zien er fris uit, wat een positieve indruk achterlaat op bezoekers.

R

Langere levensduur

Een schone stoel zal minder snel vervangen worden en gaat daardoor langer mee.

R

Dieptereiniging

De technologie waar we mee werken zorgt dat het stoelkussen tot in de kern gereinigd wordt.

R

Milieuvriendelijk

De middelen waar wij mee reinigen zijn organisch en pH-neutraal en daarmee milieuvriendelijk.

Dieptereiniging

Uit ervaring blijkt dat stoelen (bijna) nooit schoongemaakt worden. Hierdoor onstaat naast het zichtbare vuil ook ziekteverwekkers als virussen, bacteriën en schimmels. Deze zijn lastig te verwijderen. Daarom maken wij gebruik van dieptereiniging in plaats van oppervlakkige reinigingsmethodes.

Protectie

Naast het reinigen van kantoorstoelen bieden we de mogelijkheid om deze ook te beschermen. Dit houdt in dat zichtbaar en onzichtbaar vuil actief wordt afgebroken en eenvoudig kan worden verwijderd met het bijbehorende onderhoudsmiddel.

Reinasan

De middelen waar wij mee werken, worden geleverd door Reinasan, een innovator en fabrikant op het gebied van producten voor oppervlaktebescherming en dieptereiniging van verschillende materialen. Beschermde materialen gaan langer mee en dragen zo bij aan de duurzaamheid van het product.

Furniworks is gespecialiseerd partner van Reinasan voor het beschermen en reinigen van al het zitmeubilair voor op kantoor.

 

Offerte aanvragen